DE KRAAL VAN REIMERSWAAL

Rijdt mee voor de Kanjerketting op 25 september


Schrijf je in Meld je aan als sponsor Doneer

Extra informatie is verstuurd per mail. Check je junk/spam folder indien je nog niets gezien hebt.
Daginschrijving is ook mogelijk. Dit kan alleen middels contante betaling.

Download route 40km (GPX) Download route 80km (GPX)

Steun Nienke en de Kanjerketting

Wat vage klachten, een bezoekje aan de huisarts, een echo en een scan. Binnen een week de boodschap, ongeneeslijk ziek, uitgezaaide galwegkanker. Zeldzaam en domme pech, de domme pech van Nienke, 38 jaar.

Dan staat het leven van Nienke en iedereen om haar heen op zijn kop. Oneerlijk, dit kan en mag niet waar zijn. Maar langzaam komt het besef, chemo’s worden opgestart om de groei van de tumor en uitzaaiingen tijdelijk te stoppen en dat is waar ze nu zit. Chemo 6 alweer, als de bloedwaardes goed blijven komen chemo 7 en 8 er direct achteraan. Dan moet er, zoals de arts zegt, een flinke klap zijn uitgedeeld. Daarna is er helaas weinig meer mogelijk en is het hopen dat de kanker zich nog even koest houdt.

De komende 40 jaar worden in 1 jaar gepropt en wat wil je dan nog heel graag. Waar word je blij van? Voor Nienke geen lange bucketlist maar het organiseren van een benefietdiner voor de kanjerketting van de vereniging Kinderkanker Nederland. "Veel behandelingen rondom kanker zijn voor volwassenen al eng en naar, kinderen mogen hier eigenlijk al helemaal niet mee in aanraking komen" zegt Nienke.

Voor deze kindjes is er de Kanjerketting: bij elke behandeling, onderzoek of gebeurtenis is er een aparte kraal die de kinderen krijgen. Zo rijgen ze heel hun ketting bij elkaar. Nienke wilt heel graag nog zo veel mogelijk geld verzamelen voor deze stichting. Daar gaan wij haar bij helpen.

Fiets mee voor de Kanjerketting

Fiets op zondag 25 september mee en steun Nienke in haar wens om zoveel mogelijk sponsoring op te halen voor stichting de Kanjerketting!

Doe individueel mee maar probeer uiteraard zoveel mogelijk van je fietsvrienden mee te nemen voor deze tocht door het land waar Brabant Zeeland kust. Je hebt de keuze uit 2 afstanden van 40 en 80 kilometer. De afstand van 40 km is prima te overbruggen voor de gelegenheids coureur op de racefiets als wel op een normale fiets of e-bike. De 80 km zal meer in het straatje van de geoefende racefietser liggen. Al met al een mooie uitdaging voor het goede doel waar iedereen aan mee kan doen!

De tocht zal starten en ook eindigen bij café 't Dobbertje in het historische centrum van Bergen op Zoom. Starten kan tussen 09:00 en 11:00 uur. Voorafgaand aan de start is koffie en thee beschikbaar.

Tijdens de prachtige uitgepijlde tocht langs schorre en slikken zal de Oesterdam, het trainings domein van verschillende grote wielerhelden, niet ontbreken. Hier kun je je uithoudingsvermogen over 14 uitgestrekte kilometers maximaal op de proef stellen.

Gedurende de tocht zal een kleine vorm van ravitaillering aanwezig zijn. Bij de finish is er ook genoeg gelegenheid voor een drankje om nog even na te genieten van de tocht. Er is ook een mechanieker en bus beschikbaar mocht er onderweg wat gebeuren.

Inschrijving voor de tocht kan vooraf via deze link. Inschrijving kost 15 Euro en komt volledig ten goede van Nienke's initiatief de Kanjerketting.

Mocht je nu om wat voor reden ook, niet in de gelegenheid zijn om fysiek deel te nemen aan deze tocht, kun je je ook inschrijven om virtueel mee te rijden. Rijd de 40 of 80 km in je eigen omgeving en link deze aan dit evenement middels de STRAVA challenge: "De kraal van Reimerswaal".

Laat je sponsoren en maak kans op een uniek geschenk

Na inschrijving is het mogelijk om nog extra sponsoring binnen te halen. Je kunt dit doen middels een donatie. De donatie kun je laten toekomen aan 1 van de mensen die meerijden in deze tocht. De rijder die de meeste sponsoring heeft ontvangen krijgt een uniek geschenk wat later deze maand bekend zal worden gemaakt via de socials en deze site. Let op dit is iets om niet zomaar voorbij te laten gaan! Kortom, laat je dus extra sponsoren!


Sponsor iemand

Steun Nienke en stichting de kanjerketting middels deze sportieve wielertoertocht.

DE KRAAL VAN REIMERSWAAL

Rijdt mee voor de Kanjerketting

  • Wanneer: Zondag 25 september 2022
  • Locatie start/finish: cafe 't Dobbertje
    op de Kaai te Bergen op Zoom
  • Starttijd: tussen 09:00 en 11:00 uur
  • Afstanden: 40 en 80 kilometer
  • Inschrijving: 15 Euro
  • Route: GPX en uitgepijld